Vergoed door alle zorgverzekeraars

Praktijkadres:
Stevenshof 32 3319 AX Dordrecht
Tel. 0786511450/0636539286
Mail: crielaard@dcn.nu

Privacy verklaring

Specialist 2017-08-22T05:56:22+00:00

Specialist

Vanuit de tweede lijn worden regelmatig patiënten naar mij doorverwezen voor de diagnosen: MLD problematiek als PDS (Fod Map dieet), M. Crohn, maagklachten. Kinderen met ondergewicht, probleem etertjes, zuigelingen met dieetvoeding, kinderen met overgewicht. Patiënten met neurologische problematiek als slikklachten en ondervoeding bij CVA of ALS. Patiënten met morbide obesitas als voorbereiding op bariatrische chirurgie of borst- buikcorrecties.

Andere diagnosen waarbij u mij kunt inschakelen vindt u in de Artsenwijzer Diëtetiek Zie de website: http://www.artsenwijzer.info

Bij voorkeur gebruikt u dan Zorgdomein Lokaal om naar mij te verwijzen. Gewoon een verwijsbrief meegeven kan ook. Vermeldt u dan diagnose(n), relevante lab waarden en medicatie en probleem/vraagstelling.

Vaak vindt een patiënt het fijn om in de eigen woonomgeving door de diëtist behandeld te worden in plaats van in het ziekenhuis. In mijn praktijk zijn er geen wachtlijsten, uw patiënten kunnen altijd binnen 1 of 2 weken terecht voor een eerste consult. Daarbij neem ik de tijd voor hen. Ik begin met een diëtistische anamnese, een probleemanalyse en stel een diëtistische diagnose waarna ik een behandelplan en begeleidingsplan maak. Dit stem ik af op de mogelijkheden en motivatie van de patiënt.

Zijn er rode vlaggen of is er een niet-pluis gevoel, dan start ik mijn behandeling pas na overleg met de verwijzer of na nader onderzoek.

Ik rapporteer altijd over mijn behandeling en bevindingen.

U vindt in mij een ervaren diëtist die gewerkt heeft in een ziekenhuis, een verpleeghuis, de thuiszorg en al 13 jaar als zelfstandig gevestigde. Ook heb ik lesgegeven aan verpleegkundigen in opleiding en heb ik een doctoraal in de iBMG behaald en als beleidsmedewerker gewerkt.

De vergoeding van de diëtist is in de basisverzekering 180 minuten in 2017. Zie vergoeding.

Eventueel komen hier nog minuten bij uit de aanvullende zorgverzekering van de patiënt.

Je gegevens worden veilig verwerkt en nooit zonder jouw toestemming voor andere doeleinden gebruikt, zie mijn privacy verklaring.

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Regelmatig breng ik een nieuwsbrief voor huisartsen, praktijkondersteuners en andere zorgverleners uit met actuele ontwikkelingen of interessante onderwerpen uit de diëtetiek die van belang zijn voor de zorgverleners waar ik mee samen werk. Deze nieuwsbrief kunt u hieronder vinden. Als u uw praktijk emailadres invult dan stuur ik hem digitaal naar u toe. Er zullen circa 3 nieuwsbrieven per jaar verschijnen.